سروو موتور دلتا B2-600W-1R
سروو موتور دلتا B2-600W-1R نوعی از موتورهای کنترل و یا موتورهایی که با عنوان عامل حرکت در سیستمهای اتوماسیون جهت تعیین و کنترل سرعت در ماشینهای ابزار، بازوهای ربات و .. به کار میروند. موتورهای معمولی اغلب از یک یا دو سرعت برای انجام کارهای مختلف طراحی شدهاند ولی سروو موتورها طوری طراحی میشوند که بتوانند در یک محدوده سرعت کار کنند و یا به عنوان سیستمهای کنترل فیدبک مورد استفاده قرار میگیرند. سروو موتور دلتا B2-600W-1R دارای ظرفیت 600W و حداکثر دور موتور آن نیز 1000RPM است.
کارایی سروو موتورهای دلتا
سروو موتورهای صنعتی بایستی سریع و دقیق بوده و قادر به تولید کردن گشتاورهای زیاد در شرایط کاری خود باشند. از این رو سروو موتورهای صنعتی بر اساس طراحی موتورهای بدون جاروبک، طراحی میشوند. کارایی محصولات سرو موتور دلتا به دو آیتم دارد سایز موتور سروو (Servo Motor Sizing) و تنظیم سیستم سروو (Servo System Tuning) دارد.
گشتاور تولیدی سروو موتور دلتا به عوامل زیر بستگی دارد:
- رنج توان سروو موتور بر حسب کیلو وات
- سرعت مودر نیاز در شرایط کاری دور در هر دقیقه
به طور کلی، هرچه رنج توان یک موتور بیشتر باشد، گشتاور بیشتری را نیز میتواند تولید کند. نمودار گشتاور-سرعت نشان میدهد که یک موتور خاص در سرعتهای کاری مختلف چه میزان گشتاور قادر است تولید کند. تولید کنندگان معمولاً از این اطلاعات کمک گرفته تا بتوانند موتور مناسبی را انتخاب کنند. یک سروو موتور ممکن است در ناحیهی متناوب (momentary region) برای مدت زمان اندکی کار کند. موتور قادر است این گشتاور را برای مدت زمان اندکی با ایمنی کامل تحمل کند. یک سرو موتور در ناحیهی ماندگار برای مدت زمان نامحدودی میتواند کار کند، البته تا زمانی که خنک کنندهی سروو موتور بتواند کار کند.
برند دلتا
کمپانی دلتا محصولات خود را با بالاترین سطح از فناوری روز در بازار عرضه داشته تا رقیب اصلی برندهای اروپایی باشد و همچنین زیر مجموعه تولیدات این برند به قدری متنوع میباشد که برای هر نوع سطح از تولیدات خود دستهبندی مجزایی دارد. داشتن قیمتهای اقتصادی و کیفیت بسیار بالا از جمله مشخصههای اصلی برند دلتا میباشد.
سروو موتور چیست؟
سروو موتور برای تجهیزات برقی اتوماسیون صنعتی که نیاز بسیار به دقت جریان الکترونیکی دارند استفاده میشود. موارد کاربردی و و برخی از دستگاههایی که از سروو موتور استفاده میکنند عبارتند از: سینماها، ماشینهای چاپ، دستگاههای برش چوب ،CNC ،طلا و فلزات، ماشینهای نساجی، تجهیزات پزشکی، ماشین آلات تزریق پلاستیک و دستگاهای تولید قطعات الکترونیکی و... . سروو موتورها با توجه به نیاز صنعت گران برق نصبت به ماشین آلات صنعتی مورد استفاده شده در دو نوع برق AC و DC وجود دارد.
سروو موتورها عملکرد خطی را به جای دوار میتوانند داشته باشند که به این صورت گیربکس به سروو موتور متصل میشود و گیربکس حرکت چرخشی را به حرکت خطی میتواند تبدیل کند, در برخی از ماشین آلات ساخت قطعات الکترونیکی و ... هم میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
انواع مختلف خیلی کوچک و خیلی بزرگ سروو موتورها دارای گیربکس باعث شده تا در صنعت بسیار مورد استفاده قرار بگیرد. سروو موتور به دلیل سرعت و دقت بسیار بالا در پروژههای بسیار حساس و دقیق جای گرفته در پروژههای تولید قطعات کوچک و حساس مثل ساخت رباتیک و تجهیزات مکاترونیکی مورد استفاده قرار میگیرد و در پروژههای بزرگ در ساخت تجهیزات صنعتی مثل CNC مورد استفاده قرار میگیرد.
مشخصات اصلی سروو موتور های کلاس B2 دلتا
سری B یک سروو دیجیتال و دارای توابع استاندارد است. این مدل درایو قابليت کنترل موقعیت / سرعت / گشتاور و پشتیبانی از پالس ورودی فرمان و کنترل سیگنال آنالوگ را به صورت داخلي دارا میباشد. ویرایش پارامترها و كنترل عملیات از طریق صفحه کلید دیجیتال دستی موجود روی درايو انجام میشود. با تنظيم مقادير و پارامترهای درايو، امكان كنترل سريع عمليات و دسترسی سريع به حافظه داخلی دستگاه از طريق دانلود و آپلود پارامترها تسهيل میگردد. سری B سروو درايوهای دلتا یک درايو مقرون به صرفه و تأمين كننده رضايت مصرف كننده بوده که دارای پارامترهای اساسی و کاربریهای متعدد در زمینه اتوماسیون صنعتی میباشد.
آشنایی بیشتر با سروو موتور
سروو موتورها از سه بخش تشکیل شده اند: یک موتورDC ، جعبه دنده و مدار کنترل زاویه موتور. مدار داخل سروو، کنترل موتور رو به این صورت انجام میدهد: یک پتانسیومتر متصل به محور خروجی سروو، زاویه فعلی موتور رو اندازه گیری کرده و این ولتاژ با آن چیزی که برای سروو به عنوان زاویه مقصد مشخص شده مقایسه می شود. بر اساس نتیجه مقایسه، موتور در جهتی به حرکت در می آید که اختلاف زاویه را از بین ببرد. به زبان ساده تر، شما به موتور یک زاویه مقصد میدهید و محور موتور به آن زاویه می رود.
روش درایو در سروو موتور دلتا
برای درایو سروو نیازی به مدارات قدرت نیست چون تقریباً همه چیز داخل موتور تعبیه شده است. سروو ها (نوع معمولی) ۳ عدد سیم دارند. که ۲ تای آنها نشان دهندهی+ و – تغذیه اند، مثلا مشکی و قرمز. سیم سوم، سیگنال فرمان موتور را دریافت میکند.
نحوه ایجاد سیگنال فرمان سروو موتور دلتا
سیگنال فرمان تقریبا شبیه به PWM است با این تفاوت که از ۰ تا ۱۰۰ درصد اون مورد نیاز نیست. برای کنترل موتور شما باید هر ۵۰ میلی ثانیه این پایه رو یه مدت کوتاهی ۱ کنید و دوباره ۰، این مدت نشان دهنده زاویه مقصد است. زمان قرارگیری محور موتور در مرکز حدود ۱٫۵ میلی ثانیه است. بازه تغییرات زمان ۱ بودن هم از ۱ تا ۲ میلی ثانیه می باشد. البته بهتر است که مقادیر دقیق را از دیتاشیت موتور ببینید.
اطلاعاتی وارد نشده است
0 دیدگاه برای سرو موتور دلتا B2-600W-1R فاقد ترمز