اتوماسیون صنعتی Industrial Automation

اتوماسیون صنعتی  (Industrial Automation)صنعتی به زبان ساده یعنی خودکار سازی فرایند های تولید که به وسیله کامپیوتر های قابل برنامه ریزی مانند plc ها و تجهیزاتی که به پی ال اسی ها متصل می شوند که قسمتی از آنها به پی ال سی فرمان می دهند و قسمتی هم از پی ال سی ها فرمان می گیرند که به اصطلاح به آنها ورودی و خروجی ها می گوییم.

پی ال سی - PLC

پی ال سی - PLC


پی ال سی PLC (Programmable Logic Controller) یا کنترل کننده منطقی برنامه پذیر و میتوان آنها کامپیوتر های تک منظوره نامید، از PLC ها برای مقاصد صنعتی استفاده میشود پی ال سی ورودی میگیرد براساس برنامه ای که در حافظه اش نوشته شده خروجی لازم را برای ماشین یا فرآیند تحت کنترلش ارسال میکند، پی ال سی یکی از مهمترین ارکان اتوماسیون صنعتی می باشد.

تعداد محصول: 243

اچ ام ای - HMI

اچ ام ای - HMI


HMI یکی از ارکان اتوماسیون صنعتی و مخفف عبارت Human Machine Interface است و به معناي واسطه بين انسان و ماشين مي باشد. از آن براي مانيتور كردن و مشاهده پارامترهاي دستگاههاي صنعتي مثل PLC و اينورتر و.... استفاده مي شود. HMI در واقع يك مانيتور LCD است كه مي توان آن را برنامه ريزي نمود و همچنين به كمك آن مي توان پارامترهاي مختلف را تغييرداد و سيستم را كنترل نمود.

تعداد محصول: 136

اینورتر - Inverter

اینورتر - Inverter


اینورتر یا درایو مخفف VARIABLE FREQUENCY DRIVE  که به صورت اختصار (VFD) نامیده می شود در لغت به معنای معکوس کننده می باشد ، نوعی کنترل کننده دور و راه انداز موتور است. اینورتر (VFD) را میتوان جهت کاهش فرکانس و ولتاژ ، برای تطبیق با نیازمندی های بار موتور الکتریکی مورد استفاده قرار داد.

اگر نیاز به تغییر سرعت در کاربرد خود دارید، اینورتر به آسانی با افزایش یا کاهش سرعت موتور می تواند موتور را با این نیاز تطبیق دهد.

 

انواع اینوتر:

اینورتر به دو نوع اینورتر سه فاز و اینورتر تک فاز تقسیم می شود. این تقسیم بندی تنها از نظر ورودی اینورتر می باشد و خروجی تمامی آن ها سه فاز می باشد.

در تقسیم بندی های دیگر اینورتر از لحاظ موج تولیدی ، برند و کاربرد به انواع مختلف دسته بندی می شود.

 

کاربرد اینورتر

امروزه کاربرد اینورتر دامنه ی وسیعی را فرا گرفته است و در بسیاری از صنایع مورد نیاز است. از استفاده در وسایلی مانند سیستم های گرمایش و سرمایش ، بالابر ها و آسانسورها ، کامپیوتر ، وسایل نقلیه ، … گرفته تا در صنایع پیشرفته و تمامی کارخانه ها  مورد استفاده قرار می گیرد.

تعداد محصول: 1226

سرو موتور

سرو موتور


سرو موتور (Servo Motor) در واقع یک موتور الکترونیکی است و بدلیل اینکه از خاصیت لختی (اینرسی) بسیار کمی برخودار هستند امکان تغییر سرعت در کمترین زمان ممکن در آنها وجود دارد، معمولا قطر این موتور ها کم اما درازای آنها زیاد می باشد. این نوع موتور به وسیله یک سیستم کنترل فیدبک ، موقعیت دستگاه، همچنین قدرت و سرعت آن را تغییر می دهد.

تعداد محصول: 276

منبع تغذیه - Power Supply

منبع تغذیه - Power Supply


در اتوماسیون صنعتی یکی از اجزای اصلی منبع تغذیه (Power Supply) هستند، منبع تغذیه در واقع برق مورد نیاز PLC را تامین می نماید. ورودی منبع تغذیه ها معمولا ۲۲۰ ولت و خروجی آن ها ۲۴ ولت می باشد، همچنین جریان خروجی منبع تغذیه ها ۲٫۵ آمپر می باشد.

تعداد محصول: 77

کارت PLC I/O

کارت PLC I/O


ماژول های توسعه PLC و یا کارت های PLC در واقع سخت افزار هایی هستند که بر روی پی ال سی قرار میگیرند، در بسیار از مواقع تمام نیاز های یک سسیستم از طریق PLC مرتفع نمی شود و آنجاست که ماژول PLC به کمک مهندسین می آید.

کارت توسعه پی ال سی را میتوان در سه دسته جای داد:

  • ماژول ورودی - ماژول خروجی - ماژول ارتباطی

تعداد محصول: 651

لوازم جانبی

لوازم جانبی


تعداد محصول: 88

کارت پروپرشنال

کارت پروپرشنال


تعداد محصول: 5

کنترل حرکت

کنترل حرکت


تعداد محصول: 194

لوازم جانبی اینورتر

لوازم جانبی اینورتر


تعداد محصول: 24

استپر موتور

استپر موتور


تعداد محصول: 0

درایور استپ موتور

درایور استپ موتور


تعداد محصول: 0

× می تونم کمکتون کنم؟