ماژول گسترش ورودی آنالوگ فتک B1-L4AD

FATEK B1-L4AD دسته: کارت PLC I/O , ماژول پی ال سی فتک - Fatek
  • دارای 4 ورودی آنالوگ
  • قابلیت گسترش از سمت چپ PLCهای فتک سری B1
  • دقت 12bit
  • بدون نیاز به تغذیه خارجی

3,770,000 تومان

مقایسه

کارت ورودی آنالوگ فتک FATEK

محصولات پی ال سی فتک سری B1 را به عنوان سری اقتصادی شرکت فتک باید نام برد، در پروژه های برق صنعتی که از برند فتک سری B1 باعث پایین امدن هزینه پروژه شده و انتخابی مقرون به صرفه می باشد در این مدل نیز همانند مدل های دیگر کارت های گسترش متفاوتی وجو دارند.

در این سری پی ال سی برای داشتن کارت ورودی آنالوگ برای خواندن خط کش های اهمی یا انواع پتانسیومترها یا هر چیزی شبیه این باید از کارت توسعه آنالوگ فتک B1-L4AD استفاده کنیم، ماژول توسعه FATEK B1 L4AD دارای 4 کانال ورودی انالوگ بصورت غیر قطبی میباشد (اگر میخواهیم در سری پی ال سی های B1 خروجی آنالوگ بصورت قطبی داشته باشیم باید از کارت توسعه دیگری استفاده کنیم) که هم ورودی آنالوگ ولتاژی را میخواند با بازه ولتاژی 0~10V وهم ورودی آنالوگ جریانی را میخواند با بازه 0~20Ma که البته این ۲ از طریق خود ترمینال سبز رویه کارت از هم تمیز داده شده اند و لازم به تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری نیست.

موضوع مهم دیگر دقت اندازه گیری در کارت ورودی آنالوگ B1-L4AD است که در حدود ±1% میباشد که تقریبا قابل قبول است، فرق عمده کارت توسعه ورودی فتک B1 L4AD با نمونه خودش در سری پی ال سی های FBS در این است که این کارت برعکس FBS از سمت چپ به MAIN PLC متصل میشود. و البته نکته مثبت در این کارت توسعه فتک سوکتی بودن ترمینالهای ورودی آنالوگ است که در ۲ ردیف بالا و پایین ۴ ورودی را پوشش میدهد. این کارت توسعه PLC فقط ترمینال برای 4 کانال خروجی آنالوگ بصورت ولتاژی وجریانی (در ترمینال جدا هستند) دارد و پاور برای برقدار شدن احتیاجی ندارد و از طریق کابل اسپکشن برق نیز دریافت میکند.

 

مزیت ماژول فتک B1-L4AD

  • قیمت واقعا مناسب برای کارت ورودی آنالوگ با 4 کانال
  • کوچک و سبک بودن
  • فرق کارت توسعه FATEK B1 L4AD با هم مدل خود در سری FBS از لحاظ نرم افزاری فقط در شماره ریجستر است و لاغیر
  • سرعت بالای تغییر ریجسترها با تغییر عامل بیرونی که همان ولتاژ یا جریان استاندارد است در ماژول FATEK-B1 L4AD ( زمان اندازه گیری در هر اسکن تایم انجام میشود)
  • نشان دادن عدد ریجیستر صادر شده از کارت فتک B1 L4AD در کنار برنامه .
  • سوکت و کابل تخت اسپکشن با کیفیت عالی و چفت شدن آن با پی ال سی
  • این کارت غیر از ریل خور بودن ، جای سوراخ برای پیچ شدن هم دارد

 

شکل ظاهری

اندازه و ابعاد ماژول پی ال سی فتک B1-L4AD ، 25 ×90×55 میباشد و همینطور که از اندازه آن مشخص است بسیار کوچک است و بصورت کامل مشکی با دو سوکت سبز رنگ روی آن که این سوکت ها ، سوکتهای ورودی های آنالوگ است.

در بین دو سوکت بالا و پایین درب کوچک مشکی رنگی قرار دارد که روی آن مدل کارت حک شده و این درب برای اتصال کارت FATEK B1 L4AD به پی ال سی یا کارت های دیگر باید باز شود و سوکت آنها در سوکت کارت که داخل این درب است قرار بگیرد. در بالا و پایین این کارت ورودی آنالوگ فتک B1 جای پیچ برای پیچ شدن به صفحه تابلو موجود است و در سمت راست کارت ، کابل اسپکشن برای اتصال قرار گرفته که حدود ۵ سانتی متر میباشد. نوع ترمینال در این ماژول توسعه 3.81 mm European terminal blocK است. در شکل زیر اندازه و ابعاد این قطعه نشان داده شده است.

ماژول آنالوگ فتک B1-L4AD

 

نتیجه گیری

برای اضافه کردن ورودی و خروجی به پی ال سی اصلی باید به تعداد مورد نیازمان در پروژه دقت کنیم ودر حد ممکن ۱ کانال بصورت اضافه در نظر بگیریم. در هر صورت اگر قطعه ایی برای تعیین موقعیت مثل خطکش اهمی یا مثلا سنسورهای ولتاژی یا جریانی برای تعیین فشار یا دبی یا رطوبت و یا هرچیز دیگری در پروژه داریم که باید آنها را در پی ال سی تعریف کنیم وریجستر آن را در جاهای دیگر برنامه از آن استفاده کنیم بسته به تعداد کانال ورودی آنالوگ مان ( که همان تعداد خطکش یا سنسور آنالوگ میباشد)، حدالامکان با در نظر داشتن یک کانال اضافه کارت توسعه آنالوگ را انتخاب میکنیم که اگر به عدد ۴ رسیدیم در پی ال سی های فتک سری B1 باید از ماژول  ورودی آنالوگ فتک B1-L4AD استفاده کنیم.

 


مدل PLC

B1

وضعیت I/O

ورودی آنالوگ

تعداد ورودی

4 ورودی

براساس برند PLC

PLC فتک

سری ماژول

B1

0 دیدگاه برای ماژول گسترش ورودی آنالوگ فتک B1-L4AD



دیدگاه خود را بنویسید      لغو پاسخ

*