شمش ترمینال (باسبار) ال اس (سوسل) برای کلید 250

LS Susol SP23a-TS250        برند: ال اس - LS دسته: برق صنعتی , لوازم جانبی برق صنعتی , لوازم جانبی کلید های ال اس
  • کد فنی:SP23a-TS250
  • تعداد: 3عدد
  • جنس:مس با خلوص بالا با پوشش قلع
  • کاربرد اصلی:اتصال کابل‌های قدرت به کلید
  • برند:LS,Susol
760,000 تومان
تاریخ بروزرسانی : پنجشنبه, 23 مرداد 1404
موجود است
آماده ارسال

تحویل اکسپرس

پرداخت در محل

ضمانت اصل بودن

ارسال به تمام نقاط

ضمانت بازگشت

بررسی شمش ترمینال (باسبار) ال اس (سوسل) برای کلید 250 مدل SP23a-TS250

شمش ترمینال مدل SP23a-TS250 از برند LS Electric سری Susol، به‌عنوان یکی از تجهیزات جانبی کلیدهای اتوماتیک MCCB در رنج 250 آمپر طراحی شده است. این باسبار با ساختار سه‌فاز، از جنس مس با پوشش قلع یا آلیاژ مقاوم، وظیفه انتقال جریان الکتریکی از کلید به شینه یا کابل‌های خروجی را برعهده دارد. طراحی دقیق و ابعاد استاندارد آن باعث می‌شود اتصال مکانیکی و الکتریکی ایمن، سریع و کم‌خطری در تابلوهای برق صنعتی و ساختمانی فراهم شود. مدل SP23a به‌صورت سه‌تایی عرضه می‌شود و برای نصب در کلیدهای سری TS250 کاملاً بهینه شده است.

این تجهیز با استانداردهای بین‌المللی نظیر IEC 60947-1 و گواهی CE مطابقت دارد و از نظر دوام مکانیکی، مقاومت در برابر حرارت، و ایزولاسیون الکتریکی عملکرد قابل اعتمادی ارائه می‌دهد. استفاده از شمش ترمینال SP23a در کنار کاور ترمینال و عایق بین فازی، ایمنی نصب را افزایش داده و خطر اتصال کوتاه یا جرقه را به حداقل می‌رساند. این باسبار در پروژه‌های صنعتی متوسط، تابلوهای برق مراکز تجاری، و سیستم‌های توزیع توان با جریان متوسط کاربرد فراوانی دارد و به طراحان تابلو امکان اجرای سریع و استاندارد مدار قدرت را می‌دهد.

جدول مشخصات فنی شمش ترمینال ال اس(سوسل) مدل SP23a-TS250

مشخصه مقدار / توضیح
برند LS Electric (ساخت کره جنوبی)
سری سازگار Susol – مدل TS250
کد محصول SP23a-TS250
نوع تجهیز شمش ترمینال (Busbar)
تعداد قطعه 3 عدد (برای سه فاز)
جنس مس با پوشش قلع یا آلیاژ مقاوم
ظرفیت جریان تا 250 آمپر
محل نصب ترمینال خروجی کلید اتوماتیک
عملکرد انتقال جریان از کلید به شینه یا کابل‌ها
استانداردها IEC 60947-1، CE، استاندارد ملی ایران
گارانتی 24 ماهه رسمی LS Electric
کاربرد اصلی اتصال ایمن و سریع در تابلوهای برق

موارد کاربرد اصلی

  • تابلوهای برق صنعتی و مراکز تجاری با جریان متوسط برای اتصال کلیدهای اتوماتیک سری TS250 به شینه‌های توزیع یا کابل‌های خروجی، با نصب سریع و کاهش احتمال خطا در سیم‌کشی.

  • سیستم‌های توزیع توان در کارخانه‌ها، مراکز اداری و بیمارستان‌ها مناسب برای تغذیه موتورهای متوسط، تجهیزات تهویه، روشنایی اضطراری و سیستم‌های کنترل مرکزی با جریان 250 آمپر.

  • افزایش ایمنی و کاهش فضای نصب در تابلو برق استفاده از باسبار به‌جای سیم‌کشی مجزا، باعث کاهش حجم تابلو، حذف سیم‌های اضافی و کاهش خطر جرقه یا اتصال کوتاه می‌شود.

نحوه نصب

  • موقعیت نصب: باسبارها به‌صورت سه‌فاز (سه قطعه مجزا) در خروجی ترمینال کلید اتوماتیک نصب می‌شوند و وظیفه انتقال جریان به شینه یا کابل‌های خروجی را دارند.

  • اتصال مکانیکی: هر شمش باید با پیچ‌های مناسب و واشرهای ضدلرزش به ترمینال کلید بسته شود. استفاده از آچار گشتاور برای اعمال نیروی دقیق توصیه می‌شود.

  • ایزولاسیون: در صورت نیاز، از کاور ترمینال یا عایق بین فازی برای جلوگیری از اتصال کوتاه و افزایش ایمنی استفاده شود.

نکات فنی و ایمنی

  • جنس شمش: معمولاً از مس با پوشش قلع ساخته شده که رسانایی بالا و مقاومت مکانیکی مناسبی دارد. در محیط‌های مرطوب یا خورنده، استفاده از آلیاژهای مقاوم توصیه می‌شود.

  • ظرفیت جریان: باسبار باید متناسب با جریان نامی کلید انتخاب شود؛ در این مدل تا 250 آمپر طراحی شده است.

  • فاصله بین فازها: رعایت فاصله استاندارد بین شمش‌ها برای جلوگیری از جرقه یا اتصال ناخواسته الزامی است.

  • بازرسی دوره‌ای: هر 6 ماه یک‌بار، پیچ‌ها، اتصالات و سطح شمش‌ها از نظر خوردگی، شل‌شدگی یا آسیب مکانیکی بررسی شوند.

آسام کالا مرجع تخصصی اتوماسیون صنعتی با مشاوره فنی، تجهیزات اصل و ارسال سریع به سراسر کشور. برای پروژه‌های برق، فقط کافیه بهAsamKala.com سر بزنی .


اطلاعاتی وارد نشده است

0 دیدگاه برای شمش ترمینال (باسبار) ال اس (سوسل) برای کلید 250



دیدگاه خود را بنویسید      لغو پاسخ

*