ماژول توسعه DVP06XA-S
ماژول DELTA DVP-06XA-S بدلیل داشتن همزمان ورودی و خروجی آنالوگ که در چند استاندارد ورودی و خروجی آنالوگ عمل میکند بسیار ماژول کارایی است، بطوری که اگر شما در پروژه ایی هم به ورودی و هم به خروجی آنالوگ احتیاج داشته باشید به غیر از مزیت کم جا گرفتن در تابلو بدلیل استفاده از یک ماژول به جای استفاده از ۲ ماژول به لحاظ هزینه مالی هم بسیار به صرفه تر است از بکارگیری ۲ ماژول یعنی یک ماژول ورودی آنالوگ و یک ماژول خروجی آنالوگ است. کارت توسعه دلتا DVP-06XA-S شش کانال آنالوگ دارد که چهار کانال ورودی آنالوگ و دو کانال خروجی آنالوگ است و هر شش کانال ورودی و خروجی آنالوگ بصورت استاندارد سیگنال میگیرد و میدهد.
در ماژول دلتا DVP-06XA-S همانند تمام ماژول های سری DVP-S در پایین دو سوکت یکی سبز و دیگری سفید قرار دارد که سوکت سفید با سیم های مشکی و قرمز و سبز برای اتصال پاور تعبیه شده و سیم های مشکی و قرمز و سبز به ترتیب به -24VDC ، +24VDC ، زمین وصل میشود و سوکت سبز نیز برای اتصال پورت RS-485 تعبیه شده که برای اتصال به مثلا HMI درنظر گرفته شده است و روی DELTA DVP-06XA-S ۲ سوکت ۹ پین سبز رنگ که کانال های ورودی و خروجی آنالوگ بر روی آنها قرار دارد.
مزیت
- زیبا بودن این ماژول PLC که واقعا این مدل را در جایگاه ارزشمندی قرار داده است.
- ارزان بودن به نسبت ماژول های برند های دیگر با همین تعداد ورودی و خروجی آنالوگ
- اتصال به تمامی محصولات پی ال سی شرکت دلتا مدل DVP-S
- در دسترس بودن دفترچه تنظیمات فارسی ساده و حتی سایر زبان های منطقه
- دارا بودن پورت ارتباطی RS-485 در ماژول DELTA DVP-06XA-S
- زیبایی و کارا بودن محیط برنامه نویسی که البته در تمام مدل های دلتا مشترک است
- متصل شدن به همه HMI های معتبر در دنیا بدون هیچ گونه مشکلی
- دارا بودن تعداد ۴ ورودی آنالوگ و ۲ خروجی آنالوگ که بسیار کارا در پروژه های مختلف است
معایب
- ضعف در وایرینگ ورودی و خروجی ودرهم شدن سیم ها بدلیل سوکت کوچک آن و احتمال بالای خرابی سوکت ها
- انتخاب جریانی یا ولتاژی بودن در ورودی وخروجی آنالوگ بصورت نرم افزاری و انتخاب نشدن بصورت سخت افزاری که میتوان آن را به حساب ضعف و بی سلیقه بودن طراحان گذاشت
شکل ظاهری PLC DELTA DVP-06XA-S
شکل ظاهری و اندازه ماژول DELTA DVP-06XA-S تقریبا به اندازه تمام هم ردیفان خود در سری ماژول های تیپ DVP-S است عرض ۳ سانتی و طول ۹ سانتی ان مشابه کارت های دیگرهمین تیپ است.
در گوشه بالا سمت چپ ۳ چراغ است که به ترتیب برقدار بودن سوکت زیرین را با روشن شدن چراغ اول POWER مشخص میکند و اگر خطایی صورت بگیرد چراغ قرمز ERROR دوم روشن خواهد وچراغ سوم نشان دهنده عملکرد درست ماژول ما در دریافت ورودی استاندارد آنالوگ و تبدیل آن به دیجیتال است.
رنگ کارت توسعه DVP06XA-S همانند تمام مدل های سری DVP-S سفید مایل به شیری و سوکت های ان سز رنگ است. در دو سمت کناری این ماژول توسعه PLC باز هم همانند دیگر ماژول های سریS سوکت اتصال به پی ال سی و دیگر ماژول ها قرار گرفته که البته باید هنگام نصب درب فابریکی آن را درآورد.
ساختار کارت پی ال سی دلتا DVP06XA-S
ساختار داخلی کارت پی ال سی دلتا DVP06XA-S تشکیل شده از کیت 6 کاناله IC ورودی وخروجی آنالوگ و قاب و سوکت و تشکیلات داخلی آن است.
در اخر باید یادآوری کنیم در پروژه هایی که ما هم باید از ورودی آنالوگ و هم از خروجی آنالوگ استفاده کنیم اقتصادی ترین و کاربردی ترین ماژول همین ماژول دلتا DVP06XA-S است چون ۲ ماژول را در ۱ ماژول خلاصه کرده است و به همین دلیل اقتصادی تر هم شده و همچنین کم جاگیر تر شده است.
اطلاعاتی وارد نشده است
0 دیدگاه برای ماژول دلتا DVP06XA-S