کارت توسعه ورودی آنالوگ فتک FBs-6AD
در پی ال سی های شرکت فتک و مدل FBS از سمت راست ماژول های مختلفی از طریق کابل تخت اسپکشن به سوکت کناری سمت راست پی ال سی نصب میشود که مهمترین این ماژول ها ماژول ورودی آنالوگ است.
از این ماژول ها یعنی ماژول های توسعه ورودی آنالوگ ، پرکاربردترین آنها همین FATEK FBS-6DA است که در آن 6 کانال ورودی آنالوگ قرار گرفته که اینها به چند حالت قطبی یا غیر قطبی و یا جریانی یا ولتاژی و همچنین 10V یا 5V کنترل میشوند در حالت قطبی و ولتاژی در ۲ حالت ، -10V الی +10V و -5V الی +5V و در حالت غیر قطبی و ولتاژی بصورت 0V الی +10V و 0V الی +5V و در حالت جریانی تقریبا به همین شکل کنترل میشود.
از نکات بسیار مهم و بسیار حساس و کاربردی تغییر حالات کنترل ورودی آنالوگ از حالات قطبی یا غیر قطبی و ولتاژی یا جریانی بصورت سخت افزاری با جمپر های مخصوص ر در داخل کارت که البته نقشه تغییر دادن جمپر و حالات مختلف روی برد های داخل کارت حک شده است.
دقت و ریجیستر ها دریافتی پی ال سی از ماژول توسعه ورودی فتک FBS-6AC ، -8192~8191 /0~16383 (14-bit) است که بسیار دقیق و قابل فهم است . از سمت چپ ماژول توسعه آنالوگ فتک FBs-6AD کابل تخت اسپکشن اتصال به سوکت سمت راست پی ال سی قرار گرفته است.
اندازه این کابل در حالت استاندارد 5 سانتیمتر است ، در ضمن قابل ذکر است حداکثر ولتاژو جریان قابل تحمل این ماژول ±15V و ±30Ma است و امپدانس ورودی ماژول در ولتاژ 63.2 KΩ و در جریان 250Ω است. و همچنین توان مصرفی 24VDC –3.2W میباشد.
مزیت مدل FATEK-FBS 6DA
- تغییر پذیرفتن حالت های ورودی آنالوگ از حالت های قطبی و غیر قطبی و همچنین ولتاژی یا جریانی بصورت سخت افزاری روی ماژول توسط جمپر ها
- کیفیت بسیار بالای ماژول FATEK-FBS 6DA
- کارایی و زیبایی فوق العاده نرم افزار Winproladder
- سرعت بالای خوانده شدن
- نشان دادن عدد دریافتی ریجیستر از کارت FATEK-FBS 6DA در کنار برنامه
- سوکت و کابل تخت اسپکشن با کیفیت عالی و چفت شدن آن با پی ال سی و ماژول FATEK-FBS 6DA
- اضافه شدن کارت توسعه ورودی آنالوگ FATEK-FBS 6DA به ۳ سری مدل FBS در پی ال سی های شرکت فتک
معایب FATEK-FBS 6DA
- قیمت به نسبت بالای ماژول FATEK-FBS 6DA
شکل ظاهری کارت گسترس ورودی آنالوگ فتک FBs-6AD
اندازه و ابعاد ماژول پی ال سی فتک FBS مدل 6AD ، 40 ×90×80 میباشد همچنین رنگ آن مشکی و نوار آبی زیبایی وسط آن مشاهده میشود که چراغ POW نشان دهنده ورودی 24VDC ان در این نوار قرار دارد و بالا و پایین ماژول آنالوگ فتک FBS 6AD ترمینال ها قرار دارند که در بالا ترمینال های پاور که بصورت 0V و 24V است قرار گرفته و ورودی های آنالوگ که از شماره V0 الی V5 ورودی های آنالوگ ولتاژی وشماره های I0 الی I5 که ترمینال های ورودی انالوگ جریانی است، در بالا و پایین کارت به چشم میخورند و برای تغییر حالت ورودی های آنالوگ در هر کانال میتوانیم از راه تغییر جای جمپر که نقشه های آن در داخل کارت روی برد حک شده اقدام کنیم.
نتیجه گیری
در پروژه هایی که در آن از پی ال سی های شرکت فتک مدل FBS استفاده شده ما برای اضافه کردن ورودی آنالوگ باید از کارتهای توسعه آن استفاده کنیم و انتخاب ما به میزان احتیاج به تعداد درخواستی ورودی آنالوگ بستگی دارد و اگر این تعداد ۵ یا ۶ عدد ورودی انالوگ باشد بهترین کارت توسعه ورودی آنالوگ بدون تردید کارت توسعه ورودی آنالوگ فتک FBs-6AD است که میتوان حتی بعد از این کارت ، کارتهای توسعه برای کارهای دیگر را نیز از سمت راست به آن اضافه کرد.
اطلاعاتی وارد نشده است
0 دیدگاه برای کارت توسعه ورودی آنالوگ فتک FBs-6AD