• ماژول گسترش خروجی دیجیتال
  • دارای خروجی رله
  • گسترش از سمت راست PLCهای سری B1

3,660,000 تومان

مقایسه

ماژول گسترش خروجی دیجیتال فتک B1-8YR

در قسمت های دیگر به مطالبی در ضمینه اهمیت رقابت صحبت کردیم و در صنایع مرتبط با اتوماسیون برای پروژه های کوچک بسیار بسیار موضوع هزینه با اهمیت است و از این نکته بسیار مهم شرکت فتک غافل نشده و طراحی پی ال سی های سری B1 را در دستور کارخود قرار داده که در موارد بسیار کوچکتر و کم هزینه تر سری B1Z را نیز طراحی کرده است. در هر صورت الان مبحث ما در مورد سری B1 است و بحث گسترش دیجیتال در آن که همانند سری FBS احتیاج به کارت های گسترش دیجیتال دارد که از مهمترین آنها توسعه خروجی دیجیتال است برای راه اندازی الکتروموتورها یا شیرهای برقی یا RUN کردن اینورتر ها و سافت استارتر ها و یا روشن کردن لامپ ها و ..... از مهمترین کارت های توسعه دیجیتال FATEK B1 8Y است که اگر در بعد از حرف Y ، R بیاید به معنی این است که سیستم خروجی دیجیتال ما در کارت FATEK B1-8Y بصورت رله ایی است با رله های ۲ آمپر با کیفیت خوب و اگر در آخر بعد از حرف Y ، T بیاید به این معنی است که سیستم خروجی دیجیتال ما بصورت ترانزیستوری 0.5A است.

البته در سیستم ترانزیستوری در کارت توسعه فتک B1-8YR عملا ما سرعت بالای پالس جهت راه اندازی سروموتورها یا .... نداریم و خروجی ها بصورت معمولی سرعت پایین اداره میشوند والبته بصورت 5-30VDC ولی در خروجی های رله ایی ما میتوانیم به مشترک ها از 5-220VAC یا 5-220VDC بدهیم و از خروجی ها همان ولتاژ را برای راه اندازی ها استفاده کنیم که البته این یک مزیت بزرگ میباشد.

 

مزیت

  • قیمت بسیارمناسب
  • استفاده از انواع ولتاژ ها جهت راه اندازی در خروجی های کارت توسعه FATEK B1 8YR
  • کارایی و زیبایی فوق العاده نرم افزار  Winproladder
  • اندازه مناسب و همچنین کم جا گیر بودن
  • سوکت و کابل تخت اسپکشن با کیفیت عالی و چفت شدن آن با پی ال سی و ماژول FATEK B1 8Y

 

معایب

  • ضعف ترمینال های کوچک 5 mm European fixed terminal block  
  • همخوان نبودن شماره خروجی ها روی تگ ترمینال با شماره آنها در برنامه

 

شکل ظاهری FATEK B1-8YR

اندازه و ابعاد ماژول توسعه خروجی دیجیتال فتک B1-8YR ، 35 ×90×60  میباشد و رنگ این ماژول یکسره مشکی است و به این لحاظ دقیقا شباهت دارد با پی ال سی خود در اندازه قطر نیز از هم مدل خود در سری FBS لاغرتر است و کمتر جامیگیرد همانند پی ال سی خود یک مربعی با چراغ ها و نوشته های حک شده برای خروجی ها در وسط کارت قرار دارد که قطع و وصل خروجی ها را نمایش میدهد و بین چراغهای خروجی ، چراغ پاور است که روشن شدن این چراغ برقدار بودن ماژول FATEK B1 8Y را نشان میدهد.

در قسمت پایین دقیقا بالای ترمینالها مدل کارت یعنی نوشته FATEK B1 8Y حک شده است و در قسمت چپ کنار کارت ،کابل تخت اسپکشن همانند بقیه کارت ها قرار گرفته برای اتصال به پی ال سی یا بقیه کارتهای گسترش ، همچنین برای اتصال کارت های دیگر به این ماژول توسعه فتک باید درب رویه بصورت کامل دربیاوریم و کابل اسپکشن کارت توسعه بعدی را نصب کنیم و در آخر دوباره درب را جابیاندازیم.

 

نتیجه گیری

در تابلو هایی که در آن از پی ال سی فتک سری B1 استفاده کردیم ، اگر خروجی دیجیتال کم بیاوریم باید از کارت های توسعه خروجی دیجیتال استفاده کنیم که در این صورت تعداد خروجی هایی که کم داریم  تعیین کننده این خواهد بود ما از چه کارت توسعه ایی استفاده کنیم و این تعداد اگر ۷ یا ۸ عدد باشد باید از ماژول توسعه فتک B1-8YR استفاده کنیم.

البته این نکته بسیار اهمیت دارد که ما با توجه به تعریف پروژه خودمان رله ایی یا ترانزیستوری بودن کارت را تعیین کنیم اما باید بدانیم در کارت توسعه خروجی FATEK B1 8YT پالس سرعت بالا برای راه اندازی سرو موتورها یا استپر موتورها وجود ندارد و خروجی ترانزیستوری ما در کارت FATEK B1 8YT همانند کارت رله ایی FATEK B1 8YR سرعت پایین است.


مدل PLC

B1

وضعیت I/O

خروجی دیجیتال

تعداد خروجی

8 خروجی

براساس برند PLC

PLC فتک

سری ماژول

B1

0 دیدگاه برای کارت توسعه فتک FATEK B1-8YR



دیدگاه خود را بنویسید      لغو پاسخ

*